Λουκέτο έβαλε το ΣΔΟΕ στο κέντρο που τραγουδούσε ο Κιάμος!
Σε εφαρμογή της νομοθεσίας το νυχτερινό κέντρο στην Καλλιθέα Χαλκιδικής σφραγίστηκε και θα παραμείνει κλειστό για 48 ώρες - Διαπιστώθηκαν 500 παραβάσεις
Το πρώτο λουκέτο που μπήκε σε νυχτερινό κέντρο είναι γεγονός. Το βράδυ της Παρασκευής οι ράμπο του ΣΔΟΕ έκαναν «έφοδο» στο «Fix Summer Live» στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής, όπου εμφανιζόταν ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος.
Έπειτα από τον έλεγχο, οι άντρες του ΣΔΟΕ διαπίστωσαν ότι είχε υποπέσει σε πλήθος παραβάσεων εφαρμογής των διατάξεων του ΚΦΑΣ και συγκεκριμένα σε 500 συνολικά.
Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν η Υπηρεσία να προβεί άμεσα στον καταλογισμό των παραβάσεων και στο κλείσιμο του καταστήματος για τις επόμενες 48 ώρες σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 του Ν. 2523/97.
Ο τραγουδιστής είχε προγραμματίσει δύο εμφανίσεις στο συγκεκριμένο χώρο, την Παρασκευή 2 Αυγούστου, και σήμερα, Σάββατο, 3 του μηνός.
Κλείσιμο
Η επίσημη ιστοσελίδα του καλλιτέχνη δεν έχει ακόμη σχολιάσει την υπόθεση.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.