Αλλοδαποί με κλεμμένο αυτοκίνητο έπεσαν στα μπλόκα για τους δραπέτες των Τρικάλων!

Αλλοδαποί με κλεμμένο αυτοκίνητο έπεσαν στα μπλόκα για τους δραπέτες των Τρικάλων!

Συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη της ΕΛ.ΑΣ

Αλλοδαποί με κλεμμένο αυτοκίνητο έπεσαν στα μπλόκα για τους δραπέτες των Τρικάλων!
Ούτε που μπορούσαν να φανταστούν πόσο κοντά έφτασαν στο θάνατο δυο αλλοδαποί που κινούνταν με κλεμμένο αυτοκίνητο και μάλιστα προσπάθησαν να σπάσουν αστυνομικό μπλόκο στην περιοχή της Θεσπρωτίας, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για το Μάριον Κόλα και τους άλλους δραπέτες!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο ύψος του Νεοχωρίου το Ι.Χ. φορτηγάκι να κινείται επί της εθνικής οδού με κατεύθυνση προς Παραμυθιά και του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει! Για καλή του τύχη, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κράτησαν την ψυχραιμία του και δεν άνοιξαν πυρ! Καταδίωξαν, όμως, το φορτηγάκι για το οποίο πήραν σήμα ότι είχε κλαπεί το περασμένο Σάββατο από την περιοχή του Σμέρτου Φιλιατών.

Οι δυο επιβάτες το εγκατέλειψαν και επιχείρησαν να κρυφτούν σε ένα αγρόκτημα, όπου τους εντόπισαν οι αστυνομικοί και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν χωρίς προβλήματα, διαπιστώνοντας με απογοήτευση ότι δεν ήταν οι αναζητούμενοι δραπέτες! 

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο Αλβανοί ηλικίας 36 και 27 χρόνων βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή αυτοκινήτου, απείθεια και παράνομη είσοδο στη χώρα με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης