Αλβανός έφερε νεαρή ομοεθνή του παράνομα στη χώρα και την εξέδιδε!

Ο τελευταίος «πελάτης» όμως ήταν... αστυνομικός

Έφερε μια νεαρή ομοεθνή του παράνομα στη χώρα για να την κάνει… ιερόδουλη ένας νεαρός Αλβανός, ο οποίος τους τελευταίους δύο μήνες την εξέδιδε μαζί με έναν ακόμη συμπατριώτη τους σε ένα ξενοδοχείο στην Πάτρα. Όμως, ο τελευταίος «πελάτης» της 26χρονης κοπέλας δεν ήθελε σεξ…

Οι δυο μαστροποί έπεσαν στην πιο κλασική παγίδα της Αστυνομίας. Ένας αστυνομικός ο οποίος προσποιήθηκε τον πελάτη συνάντησε την 26χρονη Αλβανίδα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και, μετά από συνεννόηση, της έδωσε 60 ευρώ για να έχουν ερωτική επαφή. Η κοπέλα συνάντησε τους δύο ομοεθνείς της και τους παρέδωσε τα χρήματα, αλλά αμέσως συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Πάνω στους δυο Αλβανούς ηλικίας 25 και 23 χρόνων κατασχέθηκαν πέντε κινητά τηλέφωνα και 345 ευρώ και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενοι για μαστροπεία. Από τον έλεγχο των στοιχείων τους αποκαλύφθηκε ότι ο 23χρονος είχε περάσει λαθραία στην Ελλάδα μαζί με τη νεαρή, για την απέλαση της οποίας κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr