Θέμα χρόνου η σύλληψη του Κόλα εκτιμούν οι αστυνομικοί

Θέμα χρόνου η σύλληψη του Κόλα εκτιμούν οι αστυνομικοί

Οι τέσσερις εγκληματίες έχουν εγκλωβιστεί στην περιοχή – Κρύβονται το πρωί και κινούνται το βράδυ – Δεν έχουν κάνει χρήση κινητού τηλεφώνου

Θέμα χρόνου η σύλληψη του Κόλα εκτιμούν οι αστυνομικοί
Όσο περνούν οι ώρες, τόσο αυξάνεται η πεποίθηση των αξιωματικών της Αστυνομίας ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του καταζητούμενου Μάριο Κόλα και των συνεργών του.

Κλιμάκια της Αστυνομίας με ειδικές θερμικές κάμερες σκανάρουν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή για τον εντοπισμό ύποπτων κινήσεων από την ομάδα των τεσσάρων δραπετών. Οι έρευνες εντείνονται μόλις πέσει το σκοτάδι καθώς όπως έδειξε και η περίπτωση των δύο άλλων δραπετών που έπεσαν νεκροί κατά τη συμπλοκή με τους ΕΚΑΜίτες, οι κακοποιοί λουφάζουν την ημέρα σε λαγούμια, μαντριά ή σπηλιές και μόλις πέσει το σκοτάδι κινούνται για να φύγουν μακριά από τα μπλόκα των διωκτών τους και να σβήσουν τα ίχνη τους στα δύσβατα δάση της ορεινής Αιτωλοακαρνανίας.

Στις έρευνες μετέχουν και δύο ομάδες ειδικών αποστολών του Λιμενικού Σώματος οι οποίες είναι εκπαιδευμένες στο καμουφλάζ και ικανές να ανιχνεύσουν ίχνη και ανθρώπινη παρουσία. Παράλληλα, στο μικροσκόπιο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων έχουν μπει όλα τα ευρήματα από το χώρο της συμπλοκής και εξετάζονται εξονυχιστικά προκειμένου να βρεθούν στοιχεία που να καρφώνουν τις κινήσεις των τεσσάρων επικίνδυνων δραπετών.

“Πηγή” αποκάλυψε στο protothema.gr ότι οι δραπέτες έχουν εγκλωβιστεί στην περιοχή και δεν υπάρχει η παραμικρή δυνατότητα διαφυγής από τους περίπου 1000 αστυνομικούς που έχουν ριχτεί στο κυνήγι τους και καραδοκούν.

Εκείνο που πραγματικά κάνει εντύπωση στους αστυνομικούς είναι το πως οι δραπέτες με αρχηγό τη “φονική μηχανή” Μάριο Κόλα να παραμένουν άφαντοι τόσες ημέρες. Οι έρευνες από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν δείξει ότι δεν έχουν κάνει χρήση κινητού τηλεφώνου και οι αστυνομικοί προσπαθούν να καταλάβουν πως έχουν εφοδιαστεί με τρόφιμα εκεί όπου έχουν λουφάξει για να αντέξουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης