Πτολεμαΐδα: Διαρρήκτης με ποδήλατο προτιμούσε τις μονοκατοικίες!

Σε έλεγχο της Ο.Π.Κ.Ε. βρέθηκαν πάνω του 3.215 ευρώ

Έδινε την εντύπωση ότι έκανε βόλτες με το ποδήλατό του σε περιοχές της Πτολεμαΐδας, αλλά στην πραγματικότητα έβαζε στο σημάδι τα σπίτια που επρόκειτο να «χτυπήσει» ένας 40χρονος Αλβανός διαρρήκτης! Μάλιστα, είχε... αδυναμία στις μονοκατοικίες όπου τρύπωνε τις βραδινές ώρες.

Ένας τυχαίος έλεγχος στον αλλοδαπό ποδηλάτη από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., κίνησε υποψίες ότι κάτι παράνομο έκρυβε... Πάνω του βρέθηκαν 3.215 ευρώ την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει κι έτσι προσήχθη στην Ασφάλεια Πτολεμαΐδας για ανάκριση, ενώ ταυτόχρονα έγινε έρευνα σε μια αποθήκη όπου διέμενε στο Εμπόριο και σε έναν διπλανό στάβλο.

Εκεί βρέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ένα μαχαίρι που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί όπλων, δύο κινητά με τρεις φορτιστές, μία συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών αρχείων και μέρος των κλοπιμαίων. Ο 40χρονος ομολόγησε ότι τον περασμένο Ιούνιο είχε διαρρήξει τέσσερις μονοκατοικίες και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr