Τρεις κι ο κούκος στη συγκέντρωση ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Τρεις κι ο κούκος στη συγκέντρωση ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

«Μύλος» μεταξύ ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και ΟΛΜΕ για το ποιος έχει την ευθύνη

Τρεις κι ο κούκος στη συγκέντρωση ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ
Μηδενική είναι η συμμετοχή στο συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ αφού ούτε δέκα άτομα δεν έχουν συγκεντρωθεί στην Πλατεία  Κλαθμώνος όπου από τις 12:30 βρίσκεται σε... εξέλιξη η συγκέντρωση.

Μάλιστα, στην πλατεία δεν βρίσκονται ούτε τα προεδρεία των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ που προκήρυξαν σήμερα τρίωρη στάση εργασίας από τις 12 μέχρι τις 3 το μεσημέρι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επιστράτευση των καθηγητών.

Για την αποκραδιωτική εικόνα στην πλατεία Κλαυθμώνος στελέχη της ΓΣΕΕ έριχναν το φταίξιμο στους συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ λέγοντας ότι σε αυτούς ανήκει η ευθύνη για τη μαζικότητα της συγκέντρωσης.

Κλείσιμο
Είχε προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες η κόντρα των δύο συνδικαλιστικών οργανώσεων με την ΟΛΜΕ να ζητά από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την προκήρυξη 24ωρης απεργίας για την Παρασκευή, αίτημα που έπεσε στο κενό. Οι συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ έφτασαν, μάλιστα, στο σημείο να εκδώσουν ανακοίνωση καταγγελίας για την ΑΔΕΔΥ λέγοντας ότι με τη στάση της βοηθά την κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται ότι πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση των προέδρων των ΕΛΜΕ με απόφαση κατά της απεργίας στη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων.

Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Νίκος Παπαχρήστος, μιλώντας στο Βήμα FM είπε πως δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να προχωρήσουν σε απεργία, «δεδομένου ότι δεν υπήρχε και κίνημα από τον δημοσιοϋπαλληλικό χώρο, την ΑΔΕΔΥ και δεν υπήρξε και κίνηση στήριξης από τη ΓΣΕΕ».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης