Νέα καταδίκη για τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γ. Μπατατούδη

Νέα καταδίκη για τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γ. Μπατατούδη

Άλλη μία καταδίκη για τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργο Μπατατούδη. Αυτή τη φορά καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ την ημέρα

Νέα καταδίκη για τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γ. Μπατατούδη
Άλλη μία καταδίκη για τον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργο Μπατατούδη. Αυτή τη φορά καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ την ημέρα.

Η καταδίκη του αφορούσε τη μη καταβολή χρηματικού ποσού ύψους 104.000 ευρώ που είχε βεβαιωθεί από τη ΔΟΥ ΦΑΕ Θεσσαλονίκης και αφορούσε το έτος 2003, διάστημα κατά το οποίο βρισκόταν στο «τιμόνι» της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Κλείσιμο
Ο «Μπάτμαν», όπως τον αποκαλούσαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, δεν παρέστη στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο. Να σημειωθεί ότι τον Μάρτιο του 2009 ο Γ. Μπατατούδης είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε ποινή κάθειρξης 10 ετών, χωρίς να του δοθεί ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση, για υπεξαίρεση 7,3 εκατ. ευρώ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα του «Δικεφάλου».

Την περίοδο εκείνη είχε διαφύγει στη Λιβύη όπου συνελήφθη τελικά λίγους μήνες αργότερα όταν προσήλθε στις εκεί ελληνικές προξενικές αρχές για να εκδώσει διαβατήριο. Πέρα από την υπόθεση της υπεξαίρεσης, η οποία εκκρεμεί σε δεύτερο βαθμό, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν άλλες τέσσερις αποφάσεις με τις οποίες είχε καταδικαστεί σε ποινές έως τριών χρόνων φυλάκισης για μη καταβολή εσόδων στο Δημόσιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης