«Δεν τον σκότωσα» ισχυρίζεται ο εραστής της παπαδιάς
«Δεν πυροβόλησα το σύζυγο της παπαδιάς και ουδέποτε πήγα στον τόπο του συμβάντος για να του αφαιρέσω τη ζωή. Εκείνη τη μέρα εργαζόμουν στην Κρέστενα από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 13:50 μετά το μεσημέρι».
Αλλάζει την κατάθεσή του και αρνείται ότι σκότωσε ο ίδιος τον παπά, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του άτυχου ιερέα στους Κρουνούς Ηλείας τον περασμένο Σεπτέμβρη, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso.
Ο κατηγορούμενος που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού, ισχυρίστηκε με νέα του κατάθεση ενώπιον του ανακριτή, ότι τον ανάγκασαν να ομολογήσει το έγκλημα, δίχως να το έχει κάνει.
«Δεν πυροβόλησα το σύζυγο της παπαδιάς και ουδέποτε πήγα στον τόπο του συμβάντος για να του αφαιρέσω τη ζωή. Εκείνη τη μέρα εργαζόμουν στην Κρέστενα από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 13:50 μετά το μεσημέρι. Με την παπαδιά επικοινωνούσαμε με γραπτά μηνύματα. Μου έγραφε πως με αγαπάει και μου ζητούσε να χωρίσω από τη γυναίκα μου. Μου έλεγε πως την έδερνε ο παπάς και μου ζητούσε και χρήματα… Με κλειστά μάτια το είπα. Εγώ δε μπορώ να πάω ούτε σε κηδεία, σας λέω την αλήθεια» είπε ο 41χρονος κατηγορούμενος, χαρακτηρίζοντας τον 52χρονο ιερέα «ανθρωπάκι».
Ο φερόμενος δράστης αντιμετωπίζει κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ εναντίον της 45χρονης παπαδιάς ασκήθηκε ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη