Δρακόντεια είναι αυτή την ώρα τα μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας στην Κοζάνη. Αναρχικοί έχουν συγκεντρωθεί στην πόλη για να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες της ληστείας στο Βελβεντό.
Οι αστυνομικοί έχουν περικυκλώσει την περιοχή, ενώ οι συγκεντρωμένοι με πανό στα χέρια αλλά και με πλακάτ φωνάζουν τα συνθήματα συμπαράστασης προς τους συλληφθέντες που απολογούνται σήμερα.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους