Πυροβόλησε κατά λάθος το φίλο του!

Πυροβόλησε κατά λάθος το φίλο του!

Σοβαρά τραυματισμένος στο πρόσωπο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου μεταφέρθηκε αεροδιακομιδή ένας 32χρονος, θύμα κυνηγετικού ατυχήματος

Πυροβόλησε κατά λάθος το φίλο του!
Σοβαρά τραυματισμένος στο πρόσωπο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου μεταφέρθηκε αεροδιακομιδή ένας 32χρονος, θύμα κυνηγετικού ατυχήματος που έγινε στη Ρόδο. Ο άτυχος άνδρας πυροβολήθηκε κατά λάθος από έναν 40χρονο Κύπριο φίλο του, με τον οποίο κυνηγούσε μαζί!

Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή Ασκληπιείο της Ρόδου, όταν ο 40χρονος σημάδεψε διερχόμενα πουλιά χωρίς να δει ότι σε μικρή απόσταση βρισκόταν ο Έλληνας φίλος του, με αποτέλεσμα τα σκάγια να τον πετύχουν στο πρόσωπο! Αμέσως τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διατάχθηκε η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

 Η Ασφάλεια Ρόδου ενημερώθηκε μετά από αρκετές ώρες για το ατύχημα από το αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων και συνέλαβε τον ακούσιο δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας περί θήρας με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Στην κατοχή του 40χρονου Κύπριου κατασχέθηκαν το κυνηγετικό του όπλο και 13 φυσίγγια.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης