Σοβαρά τραυματισμένος στο πρόσωπο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου μεταφέρθηκε αεροδιακομιδή ένας 32χρονος, θύμα κυνηγετικού ατυχήματος
Σοβαρά τραυματισμένος στο πρόσωπο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου μεταφέρθηκε αεροδιακομιδή ένας 32χρονος, θύμα κυνηγετικού ατυχήματος που έγινε στη Ρόδο. Ο άτυχος άνδρας πυροβολήθηκε κατά λάθος από έναν 40χρονο Κύπριο φίλο του, με τον οποίο κυνηγούσε μαζί!
Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή Ασκληπιείο της Ρόδου, όταν ο 40χρονος σημάδεψε διερχόμενα πουλιά χωρίς να δει ότι σε μικρή απόσταση βρισκόταν ο Έλληνας φίλος του, με αποτέλεσμα τα σκάγια να τον πετύχουν στο πρόσωπο! Αμέσως τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διατάχθηκε η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.
Η Ασφάλεια Ρόδου ενημερώθηκε μετά από αρκετές ώρες για το ατύχημα από το αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων και συνέλαβε τον ακούσιο δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας περί θήρας με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Στην κατοχή του 40χρονου Κύπριου κατασχέθηκαν το κυνηγετικό του όπλο και 13 φυσίγγια.
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία