Σε αναποτελεσματική δράση των ελληνικών Αρχών, «χρεώνει» τη δολοφονία του νεαρού Πακιστανού στα Πετράλωνα η Διεθνής Αμνηστία.
Ο Marek Marczynski, διευθυντής του Προγράμματος της Διεθνούς Αμνηστίας για την Ευρώπη και την Κεντρική Ασία, τονίζει ότι η επίθεση αυτή δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό και ότι τον τελευταίο έναν χρόνο έχουν διαπιστώσει κλιμάκωση των επιθέσεων με ρατσιστικά κίνητρα.
Ο Marczynski σημειώνει ότι η οργάνωση έχει λάβει μαρτυρίες και πληροφορίες για τέσσερα ακόμα περιστατικά, κατά τα οποία Αιγύπτιοι έχουν δεχθεί επιθέσεις και έχουν τραυματιστεί κατά τους τελευταίους δύο μήνες σε περιοχές όπως ο Πειραιάς, το Κερατσίνι και το Μοσχάτο.
«Οι ελληνικές Αρχές πρέπει να διερευνήσουν τα ρατσιστικά κίνητρα και να οδηγήσουν τους υπευθύνους ενώπιον της δικαιοσύνης. Πρέπει να λάβουν επείγοντα μέτρα, προκειμένου να δοθεί τέλος στο μεγάλο αριθμό των εκφοβιστικών ρατσιστικών επιθέσεων στη χώρα» αναφέρει.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.