Μπαράζ από φάρσες για βόμβες στα κέντρα διασκέδασης των Χανίων
Αναστάτωση σε Αρχές και θαμώνες από τα συνεχή τηλεφωνήματα- Συλλήψεις ιδιοκτητών που δεν εκκένωσα τους χώρους.
«Πονοκέφαλο» στις αστυνομικές αρχές των Χανίων έχουν προκαλέσει τα συνεχή τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βομβών σε κέντρα διασκέδασης.
Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του Flashnews.gr, τα τηλεφωνήματα – που ευτυχώς αποδεικνύεται πως είναι φάρσες – ξεκίνησαν από την περίοδο των εορτών προκαλώντας ,μεγάλη αναστάτωση στους θαμώνες των κέντρων διασκέδασης, αλλά και στην αστυνομία που είναι υποχρεωμένη να ζητήσει την εκκένωση των καταστημάτων και να κάνει έρευνα με τον ειδικό αστυνομικό σκύλο.
Μάλιστα οι φαρσέρ δεν δίστασαν να προειδοποιήσουν για τοποθέτηση βομβών σε δύο τουλάχιστον νυκτερινά κέντρα διασκέδασης ακόμη και την παραμονή της πρωτοχρονιάς.
Κλείσιμο
Στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι των κέντρων διασκέδασης, ζητούν από τους πελάτες να εκκενώσουν τα καταστήματα.
Ακολουθεί η άφιξη αστυνομικών και του ειδικού στην εύρεση εκρηκτικών, αστυνομικού σκύλου, ενώ μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα περνά αρκετή ώρα και φυσικά δεν είναι λίγοι οι πελάτες που φεύγουν ασχέτως με το αν έχουν πληρώσει ή όχι τον λογαριασμό.
Όμως υπήρχαν και περιπτώσεις – τουλάχιστον δύο – ιδιοκτητών οι οποίοι αρνήθηκαν να εκκενωθεί το κατάστημα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν ,με την κατηγορία της απείθειας.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.