Με κρύο και βροχή ο καθαγιασμός των υδάτων στον Πειραιά
Παρουσία του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά η τελετή Καθαγιασμού των Υδάτων, στο λιμάνι του Πειραιά
UPD:
Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δε στάθηκαν ικανές να εμποδίσουν πλήθος κόσμου από το παρευρεθούν στον καθαγιασμό των υδάτων σήμερα Κυριακή των Θεοφανείων, στον Πειραιά, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και άλλων υπουργών, όπως ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.
Στην Αθήνα, ο Καθαγιασμός των Υδάτων διεξάχθηκε στην Δεξαμενή, στο Κολωνάκι. Προηγήθηκε η δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου όπου έδωσαν το παρών ο Γιώργος Καμίνης, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Στη Δεξαμενή βρίσκονται και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο Ανδρέας Ψυχάρης από τη ΝΔ.
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.