Σοκ προκαλεί η σελίδα στο Facebook του 27χρονου δράστη της άγριας δολοφονίας της 34χρονης Ζωής στην Ξάνθη.
Ο Χρήστος Παπάζογλου, ο οποίος θα οδηγηθεί την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στις φυλακές Γρεβενών, είχε ως εικόνα προφίλ στην γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης την ταμπέλα από το χωριό «Γαμισιανά» στα Τρίκαλα, ενώ έκανε λογοπαίγνια όπως: «Το χωριό μου. Όποιος πάει, τον…».
Ο δράστης που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού, είχε
γράψει στις αρχές του μήνα στη σελίδα του «Ποια θα γ…σω σήμερα;», κάτι
που από πολλούς φίλους του είχε εκληφθεί τότε ως ένα αστείο σχόλιο.
Κλείσιμο
Μάλιστα, διαφήμιζε μέσω Facebook το μανάβικό του το οποίο είχε «βαφτίσει» «Μ’ ανάβεις στην κρίση».
Η εν λόγω σελίδα πάντως, έχει «κατέβει» από τον επαγγελματικό οδηγό Ξάνθης για «λόγους ηθικής τάξης».
Το Red Bull Mad Mike Tour έρχεται σε Κρήτη, Πήλιο και Θεσσαλονίκη και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη – Δράση στο φουλ από την πρώτη μέχρι την τελευταία στροφή
Η ετήσια εκδήλωση της L’Oréal Hellas αποτέλεσε μια πολυεπίπεδη εμπειρία που γιόρτασε με κάθε επισημότητα τα 56 χρόνια της αγαπημένης εταιρείας στην Ελλάδα.