Μαύρα προφίλ στο Facebook για την 34χρονη στην Ξάνθη
Μέσα σε λίγες μόνο ώρες πολύ μεγάλος αριθμός χρηστών από την Ξάνθη άλλαξε τη φωτογραφία του προφίλ σε μαύρη.
UPD:
Μαύρες φωτογραφίες προσθέτουν στα προφίλ τους οι χρήστες του Facebook από την Ξάνθη, σε ένδειξη πένθους και οργής για το τραγικό θάνατο της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου.
Η πρωτοβουλία ανήκει στο group των Παλαιών Φωτογραφιών της Ξάνθης, και πολύ γρήγορα, μέσα σε λίγες ώρες, πολύ μεγάλος αριθμός των χρηστών του Facebook από την Ξάνθη, άλλαξε τη φωτογραφία του προφίλ σε μαύρη.
Κλείσιμο
Τα προφίλ θα παραμείνουν μαύρα για 3 μέρες, όπως αναφέρθηκε από τον Τάσο Τεφρωνίδη που ξεκίνησε την πρωτοβουλία.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας