Έξι άτομα συνελήφθησαν τo τελευταίο τριήμερο, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, για οφειλές προς το Δημόσιο.
UPD:
Έξι άτομα συνελήφθησαν τo τελευταίο τριήμερο, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Αναλυτικά συνελήφθη:
Κλείσιμο
1. Ένας 44χρονος στην Αγ. Παρασκευή για μη καταβολή ατομικών οφειλών προς το Δημόσιο ύψους 1,1 εκατ. ευρώ.
2. Ένας 52χρονος, διευθύνων σύμβουλος ΑΕ, στην Αθήνα για συνολικές οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 765.334 ευρώ.
3.Μία 62χρονη, πρόεδρος ΑΕ εμπορίας αυτοκινήτων, στο Γαλάτσι για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 680.176 ευρώ.
4. Ένας 59χρονος διαχειριστής εταιρείας, στη Μεταμόρφωση για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο ύψους
618.783 ευρώ.
5. Ένας 50χρονος, συνιδιοκτήτης εταιρείας εμπορίας και κατασκευής γυναικείων ενδυμάτων, στο Ελληνικό για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 190.530 ευρώ.
6. Μία 47χρονη στη Νέα Φιλαδέλφεια για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 64.912 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.