Διαδηλωτές ξήλωσαν τα κάγκελα μπροστά από τη Βουλή

Για αρκετή ώρα κλειστοί παρέμειναν οι δρόμοι στο κέντρο, καθώς και οι στάσεις  του μετρό σε Σύνταγμα, Ευαγγελισμό και Πανεπιστήμιο....

Δυναμικό «παρών» έδωσαν οι πολίτες στις κινητοποιήσεις των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, του ΠΑΜΕ και του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος, εν όψει της ψηφοφορίας για τον Προϋπολογισμό του 2013 στη Βουλή.

Οι διαδηλωτές άρχισαν να συγκεντρώνονται στις 17.00 στην πλατεία Συντάγματος, ενώ ξεχωριστή συγκέντρωση πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στην πλατεία Ομονοίας.

Περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι βρέθηκαν στο Σύνταγμα, ενώ 8.000 μέλη του ΠΑΜΕ και καθηγητές πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και των μέτρων, ενώ κρατούσαν  πανό και κρεμάλες.  Ένας διαδηλωτής μάλιστα, διαμαρτυρήθηκε φορώντας την γνωστή μάσκα των ανώνυμους, ενώ κρατούσε μία σημαία των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» .

Μικρή ένταση σημειώθηκε λίγο πριν τις 20:00, όταν διαδηλωτές έριξαν τον φράχτη μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και ήρθαν αντιμέτωποι με τα ΜΑΤ.  Οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τους διαδηλωτές, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί σοβαρό επεισόδιο.

Για αρκετή ώρα κλειστοί παρέμειναν οι δρόμοι στο κέντρο, καθώς και οι στάσεις  του μετρό σε Σύνταγμα, Ευαγγελισμό και Πανεπιστήμιο.






Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr