Θα έβαζαν στην Ελλάδα 26 λαθρομετανάστες

Δύο 32χρονοι ημεδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, 26 μη νόμιμους μετανάστες, συνελήφθησαν στο βόρειο κόμβο Σουφλίου της Εθνικής Οδού Ορεστιάδας-Αλεξανδρούπολης

Δύο 32χρονοι ημεδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, 26 μη νόμιμους μετανάστες, συνελήφθησαν κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στο βόρειο κόμβο Σουφλίου της Εθνικής Οδού Ορεστιάδας-Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας.

Οκτώ από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Παλαιστίνης, οκτώ υπήκοοι Ιράκ, τέσσερις υπήκοοι Πακιστάν, δύο υπήκοοι Συρίας, δύο υπήκοοι Αφγανιστάν και δύο Δομινικανής Δημοκρατίας.

Οι διακινητές και οι 26 μη νόμιμη μετανάστες συνελήφθησαν από την ομάδα αστυνομικών, που έχει συγκροτηθεί στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, ενώ κατασχέθηκαν τρία Ι.Χ.
αυτοκίνητα, με τα οποία διακινούνταν, το χρηματικό ποσό των 360 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας. Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr