Βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών σε βράχια στην Σαντορίνη

Για τρίτη φορά μέσα στο καλοκαίρι, μια μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών βρέθηκε «ορφανή» στα βράχια μιας παραλιακής περιοχής στη Σαντορίνη...

Για τρίτη φορά μέσα στο καλοκαίρι, μια μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών βρέθηκε «ορφανή» στα βράχια μιας παραλιακής περιοχής στη Σαντορίνη, όπου προφανώς την είχαν κρύψει οι διακινητές για να την παραλάβουν συνεργοί τους.

Η αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία που βρέθηκε στην βραχώδη περιοχή περιείχε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 570 γραμμαρίων και παρελήφθη από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Θήρας. 

Στην ίδια περιοχή είχαν βρεθεί δέματα με ακατέργαστη κάνναβη άλλες δυο φορές, με την συνολική ποσότητα να φτάνει τα 21 κιλά και 700 γραμμάρια! Η νέα δικογραφία διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

Μια μικρή χασισοφυτεία από οκτώ δενδρύλλια ύψους 0,80 ως 2,5 μ. ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λαμίας στον κήπο του σπιτιού ενός 41χρονου στην Τσούκα Φθιώτιδας κατά την διάρκεια έρευνας. Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν και τρεις συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 56,6 γραμμαρίων που είχε τρυγήσει από τα δενδρύλλια. Ο 41χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί την Δευτέρα στον ανακριτή.

Τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,30 μ. καλλιεργούσε στην αυλή  του σπιτιού του στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής ένας 24χρονος, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν και τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,5 γραμμαρίων. Ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Άλλα τρία χασισόδεντρα ύψους 0,80 ως 1,6 μ. καλλιεργούσε στο σπίτι του στους Σιταγρούς Δράμας ένας 49χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr