Ένοπλος έκλεβε σχάρες από φρεάτια στη Μεσσηνία

Οπλισμένος  σαν… αστακός ήταν ο 40χρονος Έλληνας κάτοικος της Μεσσήνης που είχε ρημάξει τα φρεάτια της τοπικής Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης

Οπλισμένος  σαν… αστακός ήταν ο 40χρονος Έλληνας κάτοικος της Μεσσήνης που είχε ρημάξει τα φρεάτια της τοπικής Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης! Δεν πρόλαβε, όμως, να προβάλλει αντίσταση στους αστυνομικούς που τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω.

Οι άνδρες του τοπικού τμήματος τσάκωσαν τον «κυνηγό» μετάλλων να φορτώνει στο αυτοκίνητό του μια μεταλλική σχάρα από φρεάτιο όμβριων υδάτων του δήμου και διαπίστωσαν γρήγορα ότι είχε περάσει και από άλλα, καθώς βρήκαν στο πορτ μπαγκάζ πολλά καπάκια και σχάρες! Ο δράστης είχε στο αυτοκίνητό του μια χρησιμοποιημένη σύριγγα κι ένα κουταλάκι με υπολείμματα ηρωίνης, καθώς και μια βαριοπούλα, μια πτυσσόμενη φαλτσέτα, ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και ένα πλαστικό γκλομπ, που του στοίχισαν την παραπομπή του στον εισαγγελέα και για παράνομη οπλοκατοχή.

 

Ένα φορτηγάκι 4Χ4 της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Κοζάνης που ήταν σταθμευμένο σε παρκινγκ αποπειράθηκαν να κλέψουν ένας 39χρονος Έλληνας και ένας άγνωστος συνεργός του, αλλά έπεσαν στα χέρια αστυνομικών τη στιγμή που προσπαθούσαν να θέσουν σε λειτουργία τη μηχανή. Ο 39χρονος συνελήφθη μετά από καταδίωξη και διαπιστώθηκε ότι, μαζί με τον δεύτερο δράστη που διέφυγε και αναζητείται, είχαν αποπειραθεί να κλέψουν άλλα δυο φορτηγάκια. Στην κατοχή του 39χρονου, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κοζάνης, κατασχέθηκαν τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποιούσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr