Βιογραφία εμφανίζει τον Τίτο υπεύθυνο για τον θάνατο του Στάλιν!
Ο συγγραφέας της βιογραφίας ιστορικός Γιόζε Πίρτζεβετς, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο το εγκεφαλικό που σκότωσε τον Στάλιν, να είχε προκληθεί από επαγγελματία δολοφόνο, τον οποίο είχε στείλει ο...Τίτο!
Τον Γιουγκοσλάβο δικτάτορα Γιόζιπ Μπροζ Τίτο κατονομάζει ως ύποπτο για το θάνατο του Ιωσήφ Στάλιν μια νέα βιογραφία που κυκλοφόρησε στη Σλοβενία!
Ο συγγραφέας της βιογραφίας ιστορικός Γιόζε Πίρτζεβετς, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο το εγκεφαλικό που σκότωσε τον Στάλιν, να είχε προκληθεί από επαγγελματία δολοφόνο, τον οποίο είχε στείλει ο γιουγκοσλάβος δικτάτορας.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας