Ένας ο κλέφτης, τέσσερις οι κλεπταποδόχοι!

Ένας ο κλέφτης, τέσσερις οι κλεπταποδόχοι!

Σε δυο μάντρες ανακύκλωσης παλαιών μετάλλων πούλησε τα εξαρτήματα που είχε «ξηλώσει» ένας νεαρός Έλληνας «κυνηγός» μετάλλων

Ένας ο κλέφτης, τέσσερις οι κλεπταποδόχοι!
Σε δυο μάντρες ανακύκλωσης παλαιών μετάλλων πούλησε τα εξαρτήματα που είχε «ξηλώσει» ένας νεαρός Έλληνας «κυνηγός» μετάλλων και πήρε μαζί του στην… εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης τους τέσσερις ιδιοκτήτες οι οποίοι κατηγορούνται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος!

Ο 23χρονος δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι είχαν ανακαλύψει τα ίχνη του, όταν άρπαξε διάφορα μεταλλικά εξαρτήματα και ηλεκτρικά εργαλεία αξίας 30.000 ευρώ από ένα φορτηγό και από ένα γεωτρύπανο που βρήκε σταθμευμένα στην Αλεξανδρούπολη. Κατά την προανάκριση, αποκάλυψε ότι είχε πουλήσει τα κλοπιμαία στις δυο μάντρες.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και βρήκαν ένα μέρος των κλοπιμαίων στη μάντρα παλαιών σιδηρικών ενός 51χρονου και του 33χρονου γιου του και τα υπόλοιπα σε μια άλλη μάντρα ιδιοκτησίας δυο συνεταίρων ηλικίας 31 και 26 χρόνων. Και οι τέσσερις συνελήφθησαν και τα κλεμμένα αντικείμενα επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης