Τραυμάτισε τρεις ανθρώπους και σκότωσε δυο σκυλιά!

Φονικό αμόκ κατέλαβε έναν 40χρονο που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τρεις συγχωριανούς του και να σκοτώσει εν ψυχρώ δυο σκυλιά...

Φονικό αμόκ κατέλαβε έναν 40χρονο που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τρεις συγχωριανούς του και να σκοτώσει εν ψυχρώ δυο σκυλιά, το ένα μάλιστα πνίγοντάς το με τα ίδια του τα χέρια!
      
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 40χρονος πήγε στο σπίτι όπου διέμεναν τρία άτομα και άρχισε να τους βρίζει και να τους απειλεί για άγνωστο ως τώρα λόγο. Όμως, δεν σταμάτησε εκεί… Με ένα σφυρί που είχε μαζί του χτύπησε τον έναν από αυτούς, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι!
       
Αμέσως μετά, έφυγε και πήγε στην περιοχή Αρίλλα της Πέρδικας, όπου πυροβόλησε εν ψυχρώ με κυνηγετικό όπλο το σκύλο ενός 44χρονου στην αυλή του σπιτιού του! Όταν ο ιδιοκτήτης κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, του επιτέθηκε και τον χτύπησε άγρια με τα χέρια του, προκαλώντας του σωματικές βλάβες. Το ίδιο έκανε στον 70χρονο πατέρα του θύματος που προσπάθησε να τον εμποδίσει!
       
Και ενώ οι αστυνομικοί είχαν κινητοποιηθεί για να τον συλλάβουν, ο μεθυσμένος 40χρονος στραγγάλισε με τα χέρια του και το δεύτερο σκυλί της οικογένειας! Αμέσως μετά έσπευσε να εξαφανιστεί, αλλά εντοπίστηκε στα Σύβοτα Θεσπρωτίας όπου τελικά αφοπλίστηκε και συνελήφθη. Το κυνηγετικό όπλο και επτά φυσίγγια που είχε μαζί του κατασχέθηκαν και, μόλις ολοκληρωθεί η προανάκριση θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr