Δύο εκατ. ευρώ οι ζημιές στο Κολυμβητήριο Ακρωτηρίου στα Χανιά
Το έργο φάντασμα κόστισε 5,5 εκατομμύρια ευρώ και πριν λειτουργήσει οι ισχυροί άνεμοι ξήλωσαν χθες την οροφή ενώ πρόσφατα άγνωστοι είχαν κλέψει όλα τα καλώδιο του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.
UPD:
Στα δυο εκατομμύρια ευρώ υπολογίζονται στο σύνολο τους οι ζημιές που έχει υποστεί το κλειστό κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι Χανίων.
Το έργο φάντασμα κόστισε 5,5 εκατομμύρια ευρώ και πριν λειτουργήσει όπως δημοσίευσε το Flashnews.gr, οι ισχυροί άνεμοι ξήλωσαν χθες την οροφή ενώ πρόσφατα άγνωστοι είχαν κλέψει όλα τα καλώδιο του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.
Το χώρο επισκέφθηκε το πρωί κλιμάκιο τεχνικών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που βρέθηκε στα Χανιά για αυτοψία.
Οι ζημιές που έχει υποστεί το κολυμβητήριο από το ξήλωμα της οροφής τα ξημερώματα της Τετάρτης και από το πρόσφατο πλιάτσικο που άγνωστοι είχαν ξηλώσει όλα τα καλώδια του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού υπολογίζονται από 1,5 – 2 εκατομμύρια ευρώ.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.