Ο Νίκος Χαρδαλιάς ευχήθηκε στους μαθητές που δίνουν Πανελλήνιες με μια φωτογραφία του από τα '80s

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ευχήθηκε στους μαθητές που δίνουν Πανελλήνιες με μια φωτογραφία του από τα '80s

«Εσάς αγαπάμε, όχι τους βαθμούς σας» σημείωσε στο μήνυμά του ο περιφερειάρχης

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ευχήθηκε στους μαθητές που δίνουν Πανελλήνιες με μια φωτογραφία του από τα '80s
Ο Νίκος Χαρδαλιάς θέλησε να ευχηθεί στους μαθητές που δίνουν Πανελλήνιες και θέλησε να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα τόσο στους γονείς όσο και στα παιδιά.

Ο περιφερειάρχης, δημοσίευσε μια φωτογραφία δικιά του από τα ΄80s, όταν έδινε εκείνος πανελλήνιες εξετάσεις.

«Όλοι κάποτε βρεθήκαμε στη θέση σας. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά μας! Να θυμάστε κάτι σημαντικό: Εσάς αγαπάμε, όχι τους βαθμούς σας» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου ποζάρει ο έφηβος Νίκος Χαρδαλιάς με πλατύ χαμόγελο, μαλλί αφάνα και το χαρακτηριστικό τζάκετ της εποχής.

Στο μήνυμά του, ο Νίκος Χαρδαλιάς στέλνει μήνυμα τόσο στους γονείς όσο και τα παιδιά πως η αγάπη δεν εξαρτάται από τους βαθμούς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης