Τραγικός θάνατος 46χρονου στην Ξάνθη, έπεσε από τον τρίτο όροφο ενώ έκανε εργασίες

Τραγικός θάνατος 46χρονου στην Ξάνθη, έπεσε από τον τρίτο όροφο ενώ έκανε εργασίες

Ο άτυχος άνδρας εκτελούσε εργασίες στο μπαλκόνι του σπιτιού του

Τραγικός θάνατος 46χρονου στην Ξάνθη, έπεσε από τον τρίτο όροφο ενώ έκανε εργασίες
Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Απριλίου στην Ξάνθη, όταν 46χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην περιοχή της οδού Καπνεργατών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Αστυνομίας, ο άτυχος άνδρας εκτελούσε εργασίες στο μπαλκόνι του σπιτιού του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες να τον επαναφέρουν, χωρίς αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενώ η πτώση αποδείχθηκε μοιραία, προκαλώντας βαθιά θλίψη στην οικογένεια και την τοπική κοινωνία. Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες διερευνούν τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα για το τραγικό περιστατικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης