Ελεύθεροι οι μαθητές που κατασκεύασαν εκρηκτικό μηχανισμό και τον ενεργοποίησαν σε σχολείο του Ηρακλείου, δείτε βίντεο
12.03.202611:44
Οι όροι που τους επιβλήθηκαν
Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελία αφέθηκαν ελεύθεροι οι τρεις μαθητές γυμνασίου που συνελήφθησαν για τον εκρηκτικό μηχανισμό που «έσκασε» στο σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης.
Και στους τρεις επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα patris.gr.
Όπως φαίνεται από σχετικό βίντεο που δημοσιεύει η τοπική ιστοσελίδα, τα παιδιά είναι σκυμμένα πάνω από τον εκρηκτικό μηχανισμό που κατασκεύασαν οι ίδιοι και απομακρύνονται δευτερόλεπτα πριν την έκρηξη.