Τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ΚΤΕΛ, τραυματίστηκαν δύο μοναχές
Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο μοναχές από Μονή της περιοχής, φέρεται να βγήκε στην εθνική στο ρεύμα προς Αθήνα, κλείνοντας το δρόμο στο ΚΤΕΛ, που μετέφερε 58 επιβάτες, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (24/2) στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος του κόμβου Αχλαδίου, όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ΚΤΕΛ.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο μοναχές από Μονή της περιοχής, φέρεται να βγήκε στην εθνική στο ρεύμα προς Αθήνα, κλείνοντας το δρόμο στο ΚΤΕΛ, που μετέφερε 58 επιβάτες, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που πρόσφερε πρώτες βοήθειες στις δύο μοναχές, ενώ από τους επιβάτες του ΚΤΕΛ δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός.
Στο σημείο έσπευσαν και η Τροχαία και όχημα της Πυροσβεστικής της Στυλίδας.
Το ΚΤΕΛ αναμένεται να κινηθεί με χαμηλές ταχύτητες μέχρι τη Λαμία για να γίνει αλλαγή οχήματος και να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες που είχαν προορισμό την Αθήνα, ενώ για το ΙΧΕ φορτώθηκε σε οδική βοήθεια.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.