Κλοπή από κρεοπωλείο στα Λουτρά Αιδηψού στην Εύβοια, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/2).
Οι δράστες παραβίασαν το κατάστημα και αφαίρεσαν μεγάλες ποσότητες κρεάτων, μεταξύ των οποίων σουβλάκια που προορίζονταν για μεγάλη παραγγελία ενόψει της Τσικνοπέμπτης, σύμφωνα με το evima.gr. Παράλληλα πήραν τυριά και περίπου 500 ευρώ μετρητά.
Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος διαπίστωσε την κλοπή το πρωί, όταν προσήλθε για να ανοίξει την επιχείρησή της. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, με τις αρχές να διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.