Ανήλικος τα έκανε… λίμπα με κλεμμένο αυτοκίνητο!

Βόλτα  με κλεμμένο αμάξι» ήθελε να  κάνει ένας ανήλικος αλλοδαπός  στην Κέρκυρα και τα έκανε…  Γης Μαδιάμ, όταν έγινε αντιληπτός...

Βόλτα  με κλεμμένο αμάξι» ήθελε να  κάνει ένας ανήλικος αλλοδαπός  στην Κέρκυρα και τα έκανε…  Γης Μαδιάμ, όταν έγινε αντιληπτός και προσπάθησε να μιμηθεί τον… Σουμάχερ! Την επικίνδυνη οδήγησή του «πλήρωσαν» τα σταθμευμένα αυτοκίνητα!

Ο 15χρονος Λίβυος δοκίμαζε ένα- ένα τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στο Μαντούκι της Κέρκυρας και, όταν βρήκε ένα από αυτά ξεκλείδωτο, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Έβαλε μπροστά και ξεκίνησε να φύγει. Όμως, ο ιδιοκτήτης τον αντιλήφθηκε και άρχισε να τρέχει προς το μέρος του φωνάζοντας, με αποτέλεσμα ο πιτσιρικάς να πανικοβληθεί και να συγκρουστεί διαδοχικά με άλλα τρία σταθμευμένα οχήματα προκαλώντας τους ζημιές! Τελικά, βγήκε από το αυτοκίνητο και το έβαλε στα πόδια, αλλά λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

 * Ένα φορτηγό γεμάτο με καυσόξυλα έκλεψαν δυο νεαροί Έλληνες από τους οποίους ο ένας ανήλικος, έξω από το ελαιοτριβείο ενός 62χρονου στη Ροδοδάφνη Αιγίου. Όμως, έπεσαν σε μπλόκο της Ο.Π.Κ.Ε. στην παλιά εθνική οδό Κορίνθου –Πατρών και συνελήφθησαν. Ο 17χρονος και ο 21χρονος συνεργός του οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr