Μία σκληρή εικόνα αντίκρισαν σήμερα κάτοικοι της περιοχής του Κέρους στη Λήμνο, όταν εντόπισαν νεκρό δελφίνι να έχει ξεβραστεί στην ακτή. Το θηλαστικό βρέθηκε το πρωί από κάτοικο της περιοχής, σύμφωνα με το LimnosLive.gr.
Σύμφωνα με μαρτυρία, στο σώμα του δελφινιού υπήρχε μια τρύπα στην πλάτη, κάτι που δημιουργεί ερωτήματα για τα αίτια του θανάτου του.
Δείτε φωτογραφίες
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η εικόνα του ζώου δείχνει πως έχει παραμείνει για αρκετές ώρες στη θάλασσα πριν ξεβραστεί.
Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές ώστε να ξεκινήσει η προβλεπόμενη διαδικασία περισυλλογής και ταφής του θαλάσσιου θηλαστικού.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.