Έκλεψε όλο το… σούπερ μάρκετ!

Έκλεψε όλο το… σούπερ μάρκετ!

Προκάλεσε την τύχη της και  την… πάτησε μια 27χρονη Αλβανίδα που μπήκε ως πελάτισσα σε ένα σούπερ μάρκετ στη Λαμία, αλλά σκοπός της ήταν να κλέψει εμπορεύματα.

Έκλεψε όλο το… σούπερ μάρκετ!
Προκάλεσε την τύχη της και  την… πάτησε μια 27χρονη Αλβανίδα που μπήκε ως πελάτισσα σε ένα σούπερ μάρκετ στη Λαμία, αλλά σκοπός της ήταν να κλέψει εμπορεύματα. Την έφαγε η… πλεονεξία της, καθώς πίστεψε ότι μπορούσε να «σηκώσει» όλο το μαγαζί χωρίς να την αντιληφθούν!

 Ήταν, όμως, αδύνατο να περάσει απαρατήρητη  με τόσα που έκλεψε και μάλιστα αρκετά ογκώδη! Οι υπάλληλοι του καταστήματος έτριβαν τα μάτια τους όταν την είδαν να προσπαθεί να φύγει έχοντας κρύψει ένα... πάπλωμα, δύο παπλωματοθήκες, ένα ζευγάρι παπούτσια, ένα παιδικό παιχνίδι, μία κορνίζα τοίχου και ένα σετ με τρία μαχαίρια διαφόρων μεγεθών και ένα τηγάνι!

Κλείσιμο
Αμέσως  ειδοποίησαν την Αστυνομία και οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που βρίσκονταν κοντά στο σούπερ μάρκετ συνέλαβαν την… αχόρταγη αλλοδαπή και επέστρεψαν στο κατάστημα όλα τα κλοπιμαία συνολικής αξίας 500 ευρώ. Η νεαρή Αλβανίδα βρισκόταν παράνομα στη χώρα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, που έδωσε εντολή να ξεκινήσει η διαδικασία απέλασής της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης