Πλημμύρισε η εθνική οδός και έκλεισε η ανατολική είσοδος του Αγίου Κωνσταντίνου - Δείτε βίντεο
Συνεργεία επενέβησαν με μηχανήματα προκειμένου να αποκαταστήσουν - προσωρινά - το πρόβλημα και να δοθεί και πάλι ο δρόμος στην κυκλοφορία
Μια νεροποντή διάρκειας 30 λεπτών, ήταν υπεραρκετή για να κλείσει και πάλι η Νέα Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας στην ανατολική είσοδο του Αγίου Κωνσταντίνου.
Ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Ηλίας Κυρμανίδης δήλωσε πως συνεργεία επενέβησαν με μηχανήματα προκειμένου να αποκαταστήσουν - προσωρινά - το πρόβλημα και να δοθεί και πάλι ο δρόμος στην κυκλοφορία.
«Αύριο το πρωί επικοινωνούμε άμεσα τόσο με την πολιτική όσο και με την υπηρεσιακή ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου Υποδομών - Μεταφορών & Δικτύων και ζητάμε να ενσκύψουν άμεσα στο πρόβλημα, να σχεδιάσουν, να χρηματοδοτήσουν και να κατασκευάσουν το απαιτούμενο έργο για την οριστική επίλυση του προβλήματος», ανέφερε.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.