Λέκκας για τα 4,5 Ρίχτερ στη Ζάκυνθο: Η περιοχή έχει μεγάλα ρήγματα - Προσοχή για κατολισθήσεις στις δυτικές παραλίες
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 05:49 τα ξημερώματα της Τετάρτης, με επίκεντρο στα 12 χιλιόμετρα δυτικά-νοτιοδυτικά του Κεριού και εστιακό βάθος στα 17,9 χλμ.
Όπως είπε ο κ. Λέκκας στην ΕΡΤ, η δυτική περιοχή της Ζακύνθου έχει υψηλή σεισμικότητα και μεγάλα ρήγματα που μπορούν να δώσουν ισχυρές δονήσεις.
Αφού υπενθύμισε, δε, ότι ήδη ισχύει απαγόρευση προσέγγισης για τις απότομες δυτικές παραλίες όπως το Ναυάγιο, τόνισε ότι απαιτείται προσοχή για τον κίνδυνο κατολισθήσεων.
Παρακολουθούμε την εξέλιξη του φαινομένου, κατέληξε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ για τον σεισμό στη Ζάκυνθο.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 05:49 τα ξημερώματα της Τετάρτης, με επίκεντρο στα 12 χιλιόμετρα δυτικά-νοτιοδυτικά του Κεριού και εστιακό βάθος στα 17,9 χλμ.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.