Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο 187ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Πατρών στο ύψος της Παναγοπούλας, στο ρεύμα προς Πάτρα, όπου δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.
Σύμφωνα με το tempo24, τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα το ένα να πιάσει φωτιά.
Ο οδηγός του οχήματος εντοπίστηκε απανθρακωμένος, ενώ δύο ακόμη άτομα από το άλλο ΙΧ τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.