Μεγάλη ταλαιπωρία στους οδηγούς προκάλεσε για αρκετή ώρα η φωτιά που ξέσπασε στη Λάρισα δίπλα στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών - Θεσσαλονίκης καθώς η Τροχαία αποφάσισε να διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στο ύψος των διοδίων Μοσχοχωρίου στο ρεύμα ανόδου προς Θεσσαλονίκη και καλούσε τους οδηγούς να επιστρέψουν και να κινηθούν μέσω Κιλελέρ από τον παλιό δρόμο Βόλου - Λάρισας.
Χάρη στην παρέμβαση της αστυνομίας η φωτιά οριοθετήθηκε και η τροχαία έδωσε κανονικά στην κυκλοφορία το ρεύμα της εθνικής οδού.
Νωρίτερα οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε διακοπή της κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να σχηματιστούν μεγάλες ουρές στο σημείο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.