Στη σύλληψη ενός 17χρονου προχώρησαν αστυνομικοί στην παραλιακή ζώνη της Ποτίδαιας Χαλκιδικής για ακόμα ένα περιστατικό παραβατικότητας ανηλίκων τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ανήλικος μαζί με τουλάχιστον τέσσερις συνεργούς τους προσέγγισαν, χωρίς να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους μία παρέα πέντε ανήλικων προκειμένου να τους ληστέψουν.
Ένας εκ των θυμάτων αρνήθηκε να παραδώσει τσαντάκι που είχε στην κατοχή του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τους γρονθοκοπήσουν καταφέρνοντας να αφαιρέσουν το τσαντάκι μαζί με το χρηματικό ποσό των 75 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Στη συνέχεια οι άγνωστοι δράστες τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, ωστόσο στη συνέχεια, ένας εξ αυτών ακινητοποιήθηκε από περιπολούντες αστυνομικούς.
Ο ανήλικος που δέχθηκε την επίθεση μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με ελαφρά διάσειση, αμυχές στα χέρια και μώλωπες στο πρόσωπο.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.