Εκτροπή νταλίκας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Πέραμα, πριν την είσοδο της Cosco, στο ρεύμα προς τη Λεωφόρο Σχιστού.
Δυνάμεις της Τροχαίας που βρίσκονται στο σημείο έχουν προχωρήσει σε εκτροπή της κυκλοφορίας προς τις Π. Νικολαΐδη και Τριπόλεως, προκειμένου να μείνει άδειος ο δρόμος προς την Cosco, για να προσεγγίσει γερανός και να ενεργήσει για τη μεταφορά της νταλίκας.
Απόρροια των παραπάνω, είναι να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή, ενώ τροχονόμοι έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος του Περιφερειακού της Δραπετσώνας για τη ρύθμιση της κίνησης.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους