Η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (11/8) στη θαλάσσια περιοχή της Λακκόπετρας, στη Δυτική Αχαΐα.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η σορός, η οποία δεν έχει ταυτοποιηθεί γίνει ακόμα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πάτρας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Για το συμβάν ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Πάτρας από το Κέντρο Άμεσης Δράσης της ΕΛ.ΑΣ. Αμέσως για την περιοχή αναχώρησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και πλήρωμα του ΕΚΑΒ. Με τη συνδρομή στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., εντόπισαν τη σορό του άνδρα σε δύσβατη περιοχή.
Ο άντρας, ηλικίας περίπου 30 – 40 ετών, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).