Επεισόδιο με άγριο ξύλο σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού στην Κύπρο, με μπουνιές, κλωτσιές και σιδηρολοστούς.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Cyprus Times, ο καυγάς είχε ως αφορμή οικονομικές και εργασιακές διαφορές μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Κούρδων. Από τη συμπλοκή πέντε άτομα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο και η αστυνομία ξεκίνησε ανακρίσεις.
Στο βίντεο φαίνονται διάφορα άτομα να κυνηγιούνται στη μέση του δρόμου και αν χτυπιούνται, ενώ περαστικοί παρακολουθούν και καταγράφουν τον καυγά χωρίς να εμπλέκονται.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.