Επίθεση σε λουόμενη πραγματοποίησε θαλάσσια χελώνα, σε παραλία της Αναβύσσου το απόγευμα της Κυριακής, με συνέπεια να την τραυματίσει σοβαρά σε δάχτυλο του ποδιού της.
Στο σημείο κλήθηκαν διασώστες της κοινοτικής ομάδας «Safer Life Greece» για την παροχή των πρώτων βοηθειών και συνέστησαν άμεση διακομιδή σε εφημερεύον νοσοκομείο για χειρουργική αποκατάσταση.
Μάλιστα, όπως ανέφεραν, άλλα δύο άτομα, μια γυναίκα και ένα παιδί, ζήτησαν επίσης παροχή βοήθειας για επιφανειακά τραύματα.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.