Βίντεο «δείχνει» εμπρησμό σε καφετέρια στον Άγιο Ελευθέριο
Η φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα του περασμένο Σαββάτου - Στον ίδιο χώρο είχαν γίνει πριν από κάποιο διάστημα συλλήψεις μελών ομάδας που «πουλούσε προστασία» σε Κολωνό, Σεπόλια και Άγιο Ελευθέριο
Φωτιά σε καφετέρια στον Άγιο Ελευθέριο σημειώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου με τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο εμπρησμού βάσει βίντεο που έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας.
Στο βίντεο φαίνονται δύο άνδρες να πλησιάζουν την καφετέρια λίγα δευτερόλεπτα πριν να ξεσπάσει η φωτιά, με τα δύο άγνωστα άτομα να τρέχουν προς άγνωστη κατεύθυνση όταν εμφανίστηκαν οι φλόγες.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στην καφετέρια δεν βρέθηκαν γκαζάκια και εξετάζεται αν χρησιμοποιήθηκε κάποιο εύφλεκτο υλικό.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στον ίδιο χώρο είχαν γίνει πριν από κάποιο διάστημα συλλήψεις μελών ομάδας που «πουλούσε προστασία» σε Κολωνό, Σεπόλια και Άγιο Ελευθέριο.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.