Εκπτώσεις και ήπιες θερμοκρασίες «γέμισαν» το εμπορικό κέντρο της Αθήνας - Δείτε βίντεο
Αρκετός κόσμος κάνει τη βόλτα του στο κέντρο της πρωτεύουσας
Η πρωτεύουσα μπορεί να ξεκίνησε να αδειάζει λόγω των αναχωρήσεων των αδειούχων του Αυγούστου, όμως η εικόνα στο εμπορικό κέντρο της Αθήναςείναι πολύ διαφορετική.
Από το πρωί, πλήθος Αθηναίων και τουριστών περπατούν στην Ερμού και τους γύρω δρόμους μπαίνοντας στα μαγαζιά για να ψωνίσουν, εκμεταλλευόμενοι τις θερινές εκπτώσεις που συνεχίζονται.
Σύμμαχος των καταναλωτών, και των εμπόρων, είναι ο καιρός, με τις θερμοκρασίες να έχουν επιστρέψει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και να μη ξεπερνούν τους 33 με 34 βαθμούς στο κέντρο της πόλης.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.