Τραγωδία σημειώθηκε στο Άγιο Όρος, όταν φορτηγό έπεσε σε χαράδρα και τυλίχτηκε στις φλόγες. Ο οδηγός απανθρακώθηκε από τη φωτιά που ξέσπασε στο όχημα, η οποία επεκτάθηκε σε δασική έκταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε πλησίον της Ι.Μ Αγίου Παύλου όταν ο οδηγός, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος κι έπεσε στη χαράδρα.
Για την κατάσβεση της φωτιάς, η οποία είναι υπό μερικό έλεγχο, κινητοποιήθηκαν 21 πυροσβέστες με 8 οχήματα και από αέρος, μέχρι το τελευταίο φως της ημέρας, 1 αεροσκάφος.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.