Επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (25/7), σε beach bar στον Άλιμο.
Συγκεκριμένα, όλα έγιναν στις 5 το απόγευμα μεταξύ ενός 27χρονου Σύρου και ενός 41χρονου από το Ισραήλ. Ο 27χρονος κατηγορείται για βαριά σωματική βλάβη και εξύβριση με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, ενώ ο 41χρονος για απλή σωματική βλάβη και εξύβριση επίσης με ρατσιστικό υπόβαθρο.
Ο Σύρος οδηγήθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 30 Ιουλίου και παραμένει προσωρινά κρατούμενος. Ο Ισραηλινός, που είχε τραυματιστεί, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου μετέβη ο ανακριτής για να λάβει την απολογία του. Μετά την απολογία, αφέθηκε ελεύθερος.
Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.