Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε χθες στην παραλιακή των Μαλίωνόταν ένας τουρίστας έπεσε στα βράχια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες όταν ο 19χρονος βρισκόταν σε ταβέρνα της περιοχής. Ο ίδιος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει από την ταβέρνα στα βράχια.
Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο και να παραλαμβάνει τον άτυχο Ουκρανό τουρίστα και να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.
Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως έχει τραυματιστεί, ευτυχώς, ελαφρά και δεν κινδυνεύει η ζωή του. Ειδήσεις σήμερα:
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.