Συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε χθες, Τετάρτη, το βράδυ στην περιοχή της Δάφνης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 28χρονου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ εντός καταστήματος εστίασης, που βρίσκεται απέναντι από τον σταθμό του μετρό «Άγιος Ιωάννης», όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξεκίνησε συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων.
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ένας 28χρονος υπάλληλος του καταστήματος προσπάθησε να τους σταματήσει, αλλά τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Λαϊκό νοσοκομείο.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που προχώρησαν στην προσαγωγή ενός 17χρονου και ενός 16χρονου, ο οποίος τελικά συνελήφθη καθώς βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.