Τον θάνατο τριών λουομένων σε διαφορετικά περιστατικά σε Αττική και Εύβοια ανακοίνωσε το Λιμενικό.
Τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας, ένας 91χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας στο Δήλεσι της Εύβοιας. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σε ένα άλλο περιστατικό, 71χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Πευκογυάλι στο Αλεποχώρι Αττικής.
Τέλος μία 77χρονη ημεδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Βαρνάβα Αττικής.
Για όλα τα περιστατικά οι αρμόδιες Αρχές διενεργούν προανάκριση ενώ έχει ζητηθεί και η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας αίτησης, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να επιλέξουν την κατάλληλη μορφή χρηματοδότησης, αλλά και να διαχειριστούν επιτυχώς την αίτησή τους