Όπως φαίνεται στο βίντεο από την αστυνομική επιχείρηση, οι πάνοπλοι αστυνομικοί μπήκαν στο κατάστημα και στη συνέχεια εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο άνδρες που νωρίτερα είχαν απειλήσει την γυναίκα.
Στο τηλεφώνημά της η ιδιοκτήτρια του καταστήματος είπε στους αστυνομικούς ότι είχε καταφέρει να κλειδώσει τους δύο ληστές στο γραφείο στο οποίο βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο.
Μετά τη σύλληψη των δύο ληστών οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους ένα όπλο ρέπλικα.
Κλείσιμο
Μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση της ΕΛΑΣ, η τροχαία είχε διακόψει την κυκλοφορία στη λεωφόρο Δημοκρατίας ανάμεσα στις οδούς Λογοθετίδη και Κωστή Παλαμά.
Τα My market επενδύουν εδώ και 13 χρόνια στην ιχνηλασιμότητα των εγχώριων φρούτων και λαχανικών, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να γνωρίζουν την προέλευση και τη διαδρομή κάθε επιλογής τους.