Στην Ελλάδα ο αδερφός του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας - Διακοπές στο Αιγαίο με υπερπολυτελή θαλαμηγό και συνοδεία 100 ατόμων
Δείτε βίντεο από την άφιξή του στη χώρα μας - Δείτε φωτογραφίες από το πλωτό παλάτι που έχει ναυλωθεί για τη διαμονή και μεταφορά του πρίγκιπα και της συνοδείας του
Στην Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές βρίσκεται ο Μουκρίν μπιν Αμπντουλαζίζ, αδερφός του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, Σαλμάν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μουκρίν βρίσκεται στη χώρα μας μαζί με περίπου 100 άτομα του στενού του κύκλου με την παραμονή τους να έχει ως επίκεντρο το Βόρειο Αιγαίο.
Η μετακίνησή τους γίνεται με πολυτελή μέσα, καθώς έχει ναυλωθεί ένα πλωτό παλάτι με την ονομασία «Evrima» για τη διαμονή και μεταφορά του πρίγκιπα και της συνοδείας του, ενώ έχουν μισθωθεί επιπλέον τρία σκάφη για τις ανάγκες των ημερήσιων εκδρομών και των θαλάσσιων περιηγήσεων.
Η θαλαμηγός έχει δυνατότητα φιλοξενίας έως και 298 ατόμων, ενώ, περιλαμβάνει πέντε εστιατόρια, έξι σαλόνια, γυμναστήριο και σπα.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.